Bloggkollektivet Kulturkollo är igång!

Då var vi äntligen ute i verkligheten! En hel sommar har vi planerat, diskuterat, debatterat och ändrat fram och tillbaka. Vi har fått hitta vägar där vi enas om allt från profilbilder, färger, typsnitt, headerns vara eller icke vara till hur vi ska tagga och kategorisera. För att inte tala om hur vi ska planera, vilka teman ska vi ha, vilka ska kontaktas och av vem. Mycket intressant och lärorik tid må vi säga.

Vad menar vi med bloggkollektiv? Jo, i ett kollektiv är alla lika viktiga och alla behövs för att göra Kulturkollos texter så varierande och breda som möjligt. Vi vill vara ett kollo där alla kan hitta något som de gillar, eller få upp ögonen för och våga testa sådant de vanligtvis inte läser. Om vi jämför bloggen med att bo i ett kollektiv kan vi säga att vi delar samma väggar, samma kök, vi enas om regler och hur de gemensamma utrymmena ska möbleras, men bestämmer själva hur det ser ut inne på våra rum. Oftast kommer vi dock att hänga i salongen där alla är välkomna att dela med sig, tycka olika och gilla lika.

Har vi gjort slut med våra egna bloggar? Nej, alla har vi våra egna bloggar kvar och tanken är att de ibland ska komplettera och berika varandra och ibland leva helt olika liv. Kulturkollo åker vi på för att få ha extra kul, känna gemenskap och stimuleras. Vi kommer bjuda in till temaläsning, samläsning och annat inbjudande skoj, så vi hoppas att även du vill vara en del av Kulturkollo.

Imorgon kommer vi presentera listor hela dagen och emellanåt slinker det in en och annan utlottning. Var med och lista du också! Under dagarna som följer kommer vi att ha varsin dag där vi har fått fria händer att presentera oss på alla tänkbara vis. Häng på! Håll koll!

Foto: ”Champagne Pour” av Didriks

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 16 augusti, 2014

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 6003

28 Responses to Bloggkollektivet Kulturkollo är igång!

 1. lena kjersen edman skriver:

  Lycka till – ni behövs!

 2. boktok73 skriver:

  Grattis! Kul idé, ser fram emot att följa er 🙂

 3. Lottens Bokblogg skriver:

  Kul:-)
  Ska bli intressant att följa er!
  Och så har jag redan fått ett ovärderligt tips – jag hade helt missat att Thin Air kommer i september. Nu lagd på bevakning!

 4. Gittan skriver:

  Skoj! Ska bli spännande att följa 🙂

 5. Vilket gäng! Det här blir riktigt skoj att följa!

 6. Tantaugusta skriver:

  Nämen vad roligt! Tittar in igen i morgon :)!

 7. Linda skriver:

  Jag ska absolut hålla koll på er:).

 8. Marie Eggimann skriver:

  Oj va kul. Lycka till!

 9. mind the book skriver:

  åh, så roligt projekt – och mkt snygg design!

 10. Mrs E skriver:

  Roligt, ska bli kul att se vad ni hittar på! Lycka till!

 11. Lingonhjärta skriver:

  HURRA och GRATTIS! Härligt initiativ och rolig idé. Sen också fantastiskt att ha er samlade på en och samma plats även om ni har kvar era egna bloggar också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *