17 kommentarer Lägg till din
  1. Stort grattis! Då vet jag en blogger som somnar med ett leende på kvällståget västerut alternativt inte kan somna alls, men på ett bra sätt.

    1. Tack! Inte somna alls känns det som här, trots att jag sitter hemma i soffan. Bloggaren på tåget torde vara än mer uppspelt.

  2. Jag är så glad att ni vann! Ni är det bästa initiativet på länge och ni håller hög kvalitet och en bra variation på det ni bloggar om! GRATTIS!

  3. Stort grattis! Jag har inte läst kulturkollo så länge men det jag hittills kunnat konstatera är att er blogg utstrålar kvalitet och engagemang för ord och kultur, dikt och bok, skapande, skrivande och läsande. Och så har ni så bra bloggstafetter! Applåd helt enkelt! Det är fantastiskt bra jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *