Sommarlov med Kulturkollo #deckare

anna-top

image

Sommartid är deckartid och för mig är det också ljudbokstid. En svensk kriminalserie som jag verkligen kan rekommendera är Hjorth/ Rosenfeldts böcker om Sebastian Bergman. Spännande, välskrivna, mitt i samtiden och med en huvudperson som kan reta gallfeber på läsaren. Det här är en serie man bör läsa i ordning och först ut är Det fördolda mycket bra uppläst av Niklas Falk. Gillar man så finns där ytterligare tre delar i serien att klämma direkt – både som pocket och som ljudbok! Vilka deckare ligger i din sommarhög?#sommarlovmedkulturkollo

 

 

9 comments Add yours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.