Sommarlov med Kulturkollo #läsro

Lotta
Läsro. Kanske det vackraste ord som finns. Hela året kretsar på något sätt runt det lilla ordet. Allt går ut på att hitta ostörd lästid. En liten stunds läsning ifred på lunchen. Tidigt på morgonen innan alla andra vaknar, eller sent på kvällen när alla lagt sig. Jakten på läsro pågår ständigt, men det är en stressfri jakt. Finns den – suveränt! Finns den inte, så går det bra ändå. Läser gör jag hur som helst.

Så kommer sommar och semester. Flera veckor med läsro. Ingen som stör (nästan). Jag flyttar mig mellan altanen, köket, sovrummet, vardagsrummet. Vänder blad, byter bok. Och någonstans finns det alltid skugga och läsro. Just idag läser jag Millie Birds bok om döda saker av Brooke Davis.
#sommarlovmedkulturkollo

4 comments Add yours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.