Sommarlov med Kulturkollo #Spänning!

helena-top

Det har inte blivit särskilt mycket spänning för mig på sistone, av helt fri vilja. Jag har varit i starkt behov av lugn och mys och ro. Men som brukligt om sommaren (jag skrev om det senast i våra sommartips) har jag nu ändå blivit sugen på den lite mer obehagliga delen av läslivet…

Därför har jag laddat upp med en liten hög deckare för sommarsemestern – lite Denise Mina, lite Ruth Rendell och så Svarthuset som precis alla tycker är så bra. Det känns som att det kommer bli en bra deckarsommar också i år.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

 

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 14 juli, 2015

Kategori: Aktuellt, Romankoll

Visningar: 1092

Taggar: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *