Tisdagsutmaning: ge en bok ett pris

linje-johanna
Det är inte varje dag vi kan vara allsmäktiga men idag tänkte jag att vi skulle vara det. Idag får nämligen var och en av oss välja en bok att ge det finaste litteraturpris som finns (jag har inget namn på det men ni kan tänka er ett). Jag tänker att det svåra inte är att ge en bok ett pris utan att bara välja EN bok. Det behöver inte vara en nyutgiven bok så gräv i arkivet ni. Så tänk efter noga och så berättar ni vilken bok och varför som ni vill prisa! Antingen skriver ni en kommentar här eller på er blogg och länkar till det inlägget i en kommentar här i kommentarsfältet.

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 24 november, 2015

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 1856

Taggar:

5 Responses to Tisdagsutmaning: ge en bok ett pris

 1. Robert W skriver:

  Det var sannerligen ingen lätt uppgift, men jag har trots det valt en bok. (Fast i morgon kanske jag önskar att jag valt en annan bok. Finns ju så många att välja bland.)
  http://skrivrobert.blogspot.se/2015/11/tisdagsutmaning-ge-en-bok-ett-pris.html

 2. Marie Eggimann skriver:

  Ja man skulle kunna ge pris till hur många som helst men denna bok överraskade mig.
  http://eggetbok.blogspot.se/2015/11/tisdagsutmaning-ge-en-bok-ett-pris.html
  Mia

 3. Anna skriver:

  Jag får varken gräva i huvud eller arkiv när jag ska svara på sådana här frågor för då blir det aldrig något svar! Men här är mitt, utan för lång betänketid:

  http://annzah.com/2015/november/kulturkollos-tisdagsutmaning-och-vinnaren-ar.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *