Tisdagsutmaning: ge en bok ett pris

linje-johanna
Det är inte varje dag vi kan vara allsmäktiga men idag tänkte jag att vi skulle vara det. Idag får nämligen var och en av oss välja en bok att ge det finaste litteraturpris som finns (jag har inget namn på det men ni kan tänka er ett). Jag tänker att det svåra inte är att ge en bok ett pris utan att bara välja EN bok. Det behöver inte vara en nyutgiven bok så gräv i arkivet ni. Så tänk efter noga och så berättar ni vilken bok och varför som ni vill prisa! Antingen skriver ni en kommentar här eller på er blogg och länkar till det inlägget i en kommentar här i kommentarsfältet.

5 comments Add yours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.