Vinter med Kulturkollo #vintersport

anna-top

 

Vinterstudion i all ära och visst bänkar jag mig framför TV:n när det är både skidåkning på längden och tvären. Jag har till och med bevistat en och annan bandymatch i min dag men om man ska vara ärligt så är läsning min bästa vintersport. Särskilt i sällskap med en brasa och tystnaden i sommarstugan.  Bjuder en liten lista på läsning med vintertema. Bäst, enligt mig då, är att läsa om vargavintern:

Den vita staden

Flickan med snö i håret

Snöbarnet

Frostnätter

Fiskar ändrar riktning i kallt vatten

Snöängel

Änglarnas sorg

En lång vinter

vintermedkulturkollo_logga

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

6 Responses to Vinter med Kulturkollo #vintersport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *