Vinter med Kulturkollo #värme

carolina-top

Visst skulle jag kunna ha skrivit en hel hoper fint om mänsklig värme under #värme-taggen, eller om böcker och filmer som utspelar sig på varma platser eller så. Men denna januaridag när jag sitter här och skriver är så eländigt kall. Och jag är så frusen. Och jag längtar så förfäääääärligt mycket efter värme, sol och ljusa kvällar. Särskilt mycket längtar jag efter att få sitta i uterummet och läsa. Den här bilden är tagen i maj 2014, och är precis från en sådan kväll jag håller på att längta ihjäl mig till just idag. Allt är grönt, allt är nyutslaget, värmen är på väg, kvällen är ljus och jag sitter där med en fantastiskt bra bok.

(vilken bok det var? en av 2014 års bästa, faktiskt: Huset Longbourn av Jo Baker)

 

vintermedkulturkollo_logga

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 13 januari, 2016

Kategori: Kulturkoll, Romankoll

Visningar: 1622

Taggar: ,

3 Responses to Vinter med Kulturkollo #värme

  1. Boklysten skriver:

    Värme skulle inte var så dumt just nu, men det ska vara med måtta.
    http://boklysten.blogspot.se/2016/01/vinter-med-kulturkollo-varme.html

  2. Värme är inte min favorittemperatur men jag förstår att andra vill ha det varmt.

    http://frokenchristina.blogspot.se/2016/01/varme.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *