Vinter med Kulturkollo #värme

carolina-top

Visst skulle jag kunna ha skrivit en hel hoper fint om mänsklig värme under #värme-taggen, eller om böcker och filmer som utspelar sig på varma platser eller så. Men denna januaridag när jag sitter här och skriver är så eländigt kall. Och jag är så frusen. Och jag längtar så förfäääääärligt mycket efter värme, sol och ljusa kvällar. Särskilt mycket längtar jag efter att få sitta i uterummet och läsa. Den här bilden är tagen i maj 2014, och är precis från en sådan kväll jag håller på att längta ihjäl mig till just idag. Allt är grönt, allt är nyutslaget, värmen är på väg, kvällen är ljus och jag sitter där med en fantastiskt bra bok.

(vilken bok det var? en av 2014 års bästa, faktiskt: Huset Longbourn av Jo Baker)

 

vintermedkulturkollo_logga

3 kommentarer Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.