Vinter med Kulturkollo #sol

Linda
”Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne”, så skrev min mormor i min gamla poesibok. Hade ni någon sådan? Jag kan tänka mig att jag tillhörde de absolut sista som skrev mer eller mindre meningslösa dikter i sådana böcker om pinnar i minnet och blå violer. Men nu ska det inte handla om poesi, utan om sol. Bästa ordet på hela #vintermedkulturkollo. Jag är nämligen så långt ifrån en vintermänniska man kan komma. Nej till mörker, kyla, snö, is och allt annat som hör vintern till och ja till sol. En solig vinterdag kan jag nästan tycka är fin, men helst vill jag självklart ha sommar. Därför bjuder jag på några låtar om sol, några bra och några som kanske är lite mer roliga.

#vågavägravinter

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 14 januari, 2016

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 1879

Taggar: ,

5 Responses to Vinter med Kulturkollo #sol

 1. Ljusletare skriver:

  Vilken vacker bild och var har du hittade den?
  Skriver poesi ofta och minst en eller flera ggr/vecka.
  Gillar vintern för då tar alla det så lugnt. Mera av mys med böcker och lugna stunder. Är stolt över att bo i ett land som har så varierande årstider. Där jag bor får vi en extra årstid som heter vårvinter. Livet är bra härligt eller hur?
  /kram

 2. Solrosor är ju värme i sig. Själv tänkte jag på detta när jag hörde sol.

  http://frokenchristina.blogspot.se/2016/01/sol.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *