Dagens kulturkollotips: p3 Dokumentär

helena-top

Dagens tips är ett kort tips: lyssna på P3 Dokumentär! Bara för att. Men också för att det är intressant, fascinerande och spännande.

P3 Dokumentär är programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände, där det hände. För att förstå hur händelser i vår nutidshistoria skapar avtryck och förändrar vårt sätt att leva, måste de sättas in i ett sammanhang.
I Sverige finns en mängd skeenden och historier som påverkat både oss och andra länder. På samma sätt har vi i Sverige tagit intryck av små och stora händelser i världen; det kan röra sig om enskilda människors kamp eller om storpolitiska maktspel.
P3 Dokumentär berättar och sammanfattar alltid historierna ur ett svenskt perspektiv.

Dagens_liten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.