Vinter med Kulturkollo 2017

helena-top
Precis som förra året så tar jul- och nyårshelgen ut sin rätt och vi behöver alla inleda det nya året i ett något lugnare tempo. Vi kommer därför att köra en näst intill likadan (med ett uns av variation) inläggserie, som vi körde januari 2016. Principen är densamma där varje dag har fått sitt ord – sin hashtagg – som vi med fullständig konstnärlig frihet har fått tolka. Det kan kanske resultera i ett foto, en dikt, ett citat, omslag, lästips, filmklipp eller kanske ett länktips, men sannolikt kommer det inte att leda till några längre utredande texter eller intervjuer (men alla lägger självklart sin egen ambitionsnivå i inläggsserien). ”The same procedure as last year, Miss Sophie?” ”The same procedure as every year, James!” Det kommer inte heller att inkludera några sammanfattande inlägg eller länkningar – utan alla är välkomna att länka bäst de vill. Häng på!

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 1 januari, 2017

Kategori: Kulturkoll

Visningar: 1090

Taggar:

7 Responses to Vinter med Kulturkollo 2017

 1. Marie Eggimann skriver:

  Jätteskoj jag hänger på

 2. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag hänger med, åtminstone ibland!

 3. Kul! Hakar också på, och kör när det är möjligt.

 4. Den lilla blå byrån skriver:

  Roligt, jag hänger på!

 5. Katt skriver:

  Jag tänkte också haka på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *