Veckans utmaning: Arbete, liv, arbetsliv

Veckans utmaning uppmanar er kort och gott att tipsa oss om en bok, en pjäs, en dikt, en novell, en opera, en film, ett TV-program eller en låt som ni kommer att tänka på när ni hör ordet arbetsliv. Ärliga skildringar á la Solja Krapus roman Mogen för skrubben eller helt skruvade á la The Office … Och allt däremellan.

Tipsa här i kommentarerna, på twitter, Instagram eller på egen blogg. Glöm inte att tagga med #kulturkollo eller länka så att vi hittar till varandras tips!

29 kommentarer Lägg till din
  1. Jag tipsar om Jonas Karlssons båda romaner: God jul och Jag är en tjuv. I God jul skildras kontorslivet som jag själv kan känna igen från en arbetsplats nära mig. I Jag är en tjuv är arbetsplatsen en matbutik men samma spel mellan människor finns nog på de flesta arbetsplatser. Obehagligt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *