Det här tänkte ni på när ni tänkte på Irland


Veckans utmaning uppmanade er läsare att välja ut tre ord som ni tänkte på när ni hörde ordet Irland. Stort tack för alla bidrag, det var kul att läsa en så stor variation. Allt från goda drycker till medeltida dokument! Jag själv (Anna) måste erkänna att jag tänker både på kultur, natur och författare. De tre orden får bli avslutningskläm på veckan när vi reste till den gröna ön. Kul att så många ville hänga med, nästa vecka blir det som vanligt något helt annat!

PS. Missa inte babel klockan 20 idag, då medverkar Maggie O’Farrell som är den nordirländska författaren som skrivit Sommaren utan regn som varit veckans bokcirkelbok inne på Kulturkollo läser.

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 30 april, 2017

Kategori: Aktuellt, Romankoll

Visningar: 1082

Taggar: ,

2 Responses to Det här tänkte ni på när ni tänkte på Irland

  1. Maria skriver:

    Jag tänker på de två författare som främst format min bild av Irland (Maeve Binchy och Nora Roberts) och på Niall Horan. Och hur jag alltid måste googla ”that irish leaf thing” varje gång jag glömmer ordet shamrock.

    • Anna skriver:

      Tack för dina ord! Shamrock tycker jag låter lite mystiskt på något sätt. Konstigt vilka associationer man får till olika ord 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *