Vågar vägra Eurovision

Alltså, livet är för kort för spektaklet Eurovision. Jag har inte hört Sveriges bidrag, tänker inte höra det eller något annat heller för den delen. Full repekt för alla de som vill engagera sig i tävlingen, jag själv kan bli likadan när det kommer till sportevenemang, men tänk så mycket annat trevligt man kan göra en lördagskväll.

Man kan typ läsa. Eller läsa, eller lyssna på en ljudbok, eller blogga om det man läst eller om man vill vara extravagant köpa några nya böcker på nätbokhandeln. I pyjamas. Så totalt oglamoröst det kan bli.

Godiset, chipsen, ostbågarna och bubblet, allt det kan jag ställa upp på. Köper med hull och hår faktiskt men själva musiktävlingen? Totalt renons. Så’n är jag. Hurudan är du?

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 11 maj, 2017

Kategori: Aktuellt, Evenemangskoll

Visningar: 1279

Taggar:

7 Responses to Vågar vägra Eurovision

 1. vågar titta på Eurovision många begåvade unga musiker.

 2. (hoppar över chips och godis – kan bli ost och vin)

 3. Marie Eggimann skriver:

  Jag läser samtidigt 🙂

 4. Elin Säfström skriver:

  Men det var ju lite skönt att höra! Känner mig ofta som ett ufo för att jag är så ointresserad. Det fanns en tid, i min svunna ungdom, då mello (som väl inte kallades så på den tiden?) var det bästa jag visste – har t.o.m. själv skickat in ett bidrag en gång! Men, oj, den tiden är i sanning förbi!

  • Anna skriver:

   Så länge som jag hade familj som gillade så satt jag väl pliktskyldigast med men nu när jag kan välja själv så blir det sällan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *