Konstigt och konstnärligt

Nu lämnar vi festligheterna bakom oss (men kanske inte helt ändå) och går vidare till nästa fantastiska och konstnärliga tema. Vi brukar nämligen vara väldigt duktiga på att skriva om litteratur men som namnet antyder så handlar vi faktiskt också om kultur i vidare bemärkelse och den här veckan är det dags för konsten att breda ut sig. Vi lägger pennan åt sidan och fattar tag i penseln och plockar fram staffliet. Vi går på galleri, drömmer oss bort i konstnärsbiografier och beskådar häftiga statyer. Kort sagt, vi ger oss in i konstens underbara värld! Ni följer väl med?

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 12 juni, 2017

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 501

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *