Det förlorade barnet #dennadagenbok

Lotta

Det här är vad jag längtar efter att läsa just nu: Det förlorade barnet, den fjärde och avslutande delen i Elena Ferrantes hyllade romansvit om de båda barndomsvännerna Lila och Elena. Jag har precis slukat i mig del två och tre och vill genast kasta mig över del fyra, samtidigt som jag vill hålla på den ett tag… Jag vill inte ta farväl redan, men samtidigt måste jag få veta vad som händer.

Det här är böcker som drabbar mig. Hårt.

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 12 juli, 2017

Kategori: Aktuellt, Romankoll

Visningar: 633

Taggar:

2 Responses to Det förlorade barnet #dennadagenbok

 1. Yllet skriver:

  Ja! Måste läsa trean, slukade precis tvåan.
  Språket!
  Miljöerna!
  Personbeskrivningarna!
  Råheten!

 2. nummer trettio i bibliotekskö för den fjärde boken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *