Nordiska väsen #dennadagenbok

linje-ulrica

Nordisk folktro och mystiska väsen tillsammans med helt, helt magiska illustrationer. Ja, det är Johan Egerkrans bok Nordiska väsen full av. Vi bläddrar i den tillsammans med 6-åringen som tittar på bilderna med ögonen stora av fascination. Vi gör nedslag här och där i texten. Läser om favoritavsnitt. Och vilken dröm när vi också hittade boken Nordiska gudar av samma författare och illustratör hemma hos kusinerna. Lycka!

Ps. läs Lottas intervju med Johan Egerkrans här.

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 31 juli, 2017

Kategori: Aktuellt, Barnbokskoll, Kulturkoll, Sakprosakoll

Visningar: 582

Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *