Veckans utmaning – något att längta till!

carolina-top

Vi pratar framtid den här veckan på Kulturkollo, och när det nu är dags för veckans utmaning tycker jag att den ska få handla om en ljus framtid. Om längtan efter sånt som ska komma.

Jag måste få ha saker att längta till. Även om allt är bra, livet fungerar och det finns mycket att glädjas åt just nu, så måste jag ha de där stora och små sakerna att se fram emot också. När klockan ringer 05.45 den där sketna tisdagsmorgonen, och duntäcket och sängen måste lämnas för en ytterligt mörk novembervardag? Åååh…. längtar till lördag då det är sovmorgon! När kalendern är fullsmockad med måsten och möten och grejer som inte får glömmas och lästiden krymper till ett ingenting? Ååååh…. längtar till julhelgerna, då jag ska vara ledig ganska mycket och äntligen kan få sätta mig med Brandon Sandersons nya OathbringerStå och skrapa bilrutorna för att kunna köra hem från jobbet en sen kväll? Ååååh… längtar till ljusa majkvällar med läsning i uterummet.

Eller till semesterresan till sommaren.
Eller till att Obsidio kommer ut.
Eller till när vi hela familjen går på bio (händer typ aldrig nuförtiden, så Väldigt Bra Sak) för att se nya StarWars-filmen nu snart.

Så veckans utmaning lyder:

Vad i din framtid längtar du mycket till just nu? Böcker du inte riktigt kan bärga dig till de äntligen kommer ut, filmer du villvillvill se nu, semesterresan du sparat till och planerat i flera år, att boken du själv skrivit kommer att ges ut…? Du bestämmer och väljer vad du vill dela med dig av!

Svara i egen blogg (och länka!) eller i kommentarerna nedan.

 

Bild: Unwrapping av ben.timney (CC BY-NC-ND 2.0)

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 28 november, 2017

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 841

Taggar: ,

7 Responses to Veckans utmaning – något att längta till!

 1. Ela skriver:

  Okej, det där blev ju inte alls så där peppy och längtansfyllt som jag tänkte mig när jag började skriva inlägget. Well, well.

  http://beroendeavbocker.blogspot.se/2017/11/kulturkollos-veckoutmaning-nagot-att.html

 2. Monika skriver:

  Det finns mycket att längta efter, men jag höll det kort 🙂 http://bokslut.blogspot.se/2017/11/veckoutmaning-nagot-att-langta-till.html

 3. David /OArYA skriver:

  Jag blev så till mig att jag till och med stavade mer fel än vanligt, men det är liksom inget snack om saken:
  oarya.se/2017/11/29/nagot-att-langta-till-youbetcha/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *