En fyrväppling från jordens fyra hörn

lyran-top

Dags för den här veckans utmaning som jag fått äran att hålla i. Efter en hel del funderande kom jag fram till att använda utmaningen för att försöka få in lite kultur på kollo. Ni vet kultur som i något annat än bara litteratur.

Berätta därför om:

en bok från en världsdel,

en film från en annan världsdel,

en TV-serie från en tredje och

musik från en fjärde världsdel.

Det där med världsdelar och kontinenter har jag fått mycket bloggkritik för att jag blandar ihop så jag ger inga vidare instruktioner runt detta. Själv brukar jag numer ta hjälp av Wikipedia så fort jag skriver något om geografi. Delta i utmaningen genom att berätta om kultur från jordens fyra hörn på er blogg eller i andra sociala media, i kommentarerna här eller för era arbetskamrater. Om ni skriver något någonstans får ni gärna lämna en länk i kommentarerna så vi kan läsa.

14 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.