Kategorier
Romankoll

7. Adventsutlottning – vinn Mira och Irma

Är du lite sugen på en klapp att lägga i säcken eller kanske att ge till dig själv? Häng med på Kulturkollos adventsutlottningar!

Andra advent firar vi med ett signerat exemplar av Sabine Grubers fina roman Mira och Irma.

Kulturkollo skrev i sin recension: ”Vem vet hur livet kommer att gestalta sig imorgon, eller huva, i övermorgon. Det där slitna uttrycket passa på att lev idag känns klockrent i sammanhanget. Huvudpersonerna i den här boken är två kvinnor:  Mira, som bor i Rom och arbetar på ett äldreboende och Irma, som bor i Wien och är journalist. De två berättelserna skapar tillsammans en både vardagsnära och poetisk fundering över hur valen i livet påverkar långt in i döden, den ställer oss den svindlande frågan om vem som har rätt att leva, på vilka grunder? Är livets väg styrd av slumpen eller finns där ett förutbestämt öde? Kan man då egentligen alls påverka hur det blir?”

Nr_7För att vinna så kommenterar du här i inlägget. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Fredag den 12/12 kl 24 går tävlingstiden ut. Häng på, var med och vinn!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

26 svar på ”7. Adventsutlottning – vinn Mira och Irma”

Hej jag vill vinna den här boken som jag tror är magnifik!

Och jag har delat på twitter!

Stängt för kommentering.