Utlottning – vinn böckerna om Bricken!

Nu får du chansen att vinna Brickenböckerna! Plural, ja, vi lottar ut två paket som bägge innehåller alla fyra första böckerna om Bricken. Fantastiskt, eller hur?! Dessutom lottar vi ut ett ex av Sågverksungen (första boken i serien) och ett ex av Glödens färger (den femte och alldeles nyutkomna boken).

Paket 1 & 2: Alla fyra första böckerna i serien om Bricken: Sågverksungen, Bricken på Svartvik, Sågspån och eld och Amerikauret.

Paket 3: Sågverksungen

Paket 4: Glödens färger

Klart du inte vill missa den här chansen? För att vinna kommenterar du här i inlägget, och skriver vilket eller vilka av de fyra paketen du skulle vilja vinna. Sprider du utlottningen på FB, Twitter eller på egen blogg så får du extra vinstchanser. Tisdag 20/1 kl 24 går tävlingstiden ut. Lycka till!

101 comments
 1. Fantastiskt! Givetvis vill jag vara med i utlottningen! Helst vill jag ha paket 1 eller 2, då jag inte har läst någon av böckerna om Bricken (med sneglat på dem nog så många gånger). Minns när jag som fjortonåring läste “Molnfri bombnatt” och blev oerhört berörd. Har även delat vidare om utlottningen på min blogg och på twitter där jag finns som @littersfaren. /Sara

  1. Kul, jag skriver upp dig. Lycka till! (och extra vinstchanser till dig, alltså 🙂 )

 2. Åh, jag vill vinna paket nr 4 (vann förra utlottningen av de 4 första böckerna (mycket vill ha mer…), och som jag har längtat efter Glödens färger!)!
  /Ida

  1. Du hade ju tur förra gången, så den kanske håller i sig? Håller tummarna! Och så såg jag att du delat på facebook också 🙂

 3. Såklart jag vill ha dessa! Har visserligen läst 1-4, men jag gillar ju att ÄGA böcker också… Alltså paket 1 eller 2, samt såklart även 4. Har delat på fejan.

 4. Jag har inte läst någon av böckerna så jag skulle bli glad för vilket som av paketen. Blev riktigt sugen efter att ha läst författarens tankar i inlägget “Vibeke Olsson – med egna ord” och hoppas nu på tur. Har delat på FB.

 5. Åh, jag vill jättegärna vinna paket 4, Glödens färger. Jag älskar böckerna om Bricken och vill gärna läsa även den senaste delen. Jag har skrivit om detta på min blogg!

 6. Jag har länge tänkt läsa serien men aldrig kommit till skott, så nu håller jag tummarna för paket 1 eller 2!

 7. jag vill absolut vara med i den här utlottningen! jag har länge tänkt att jag skulle läsa något av Vibeke Olsson och här kommer ju chansen! jag är intresserad av paket 1 , 2 och 3. Jag skriver på min blogg och delar på FB!

 8. Twittrat som en glad liten fågel – senare hamnar tävlingen även på bloggen (Det är tidigt än – bara en kopp kaffe drucken)!
  Skulle gärna vinna paket 1 , 2 eller 3!

 9. Jösses! Bricken har jag totalt missat, och verkar så intressant att läsa. Är gärna med i utlottning av paket 1, 2 och 3. Håller tummarna för att vinna något av paketen. Annars blir det till att shoppa…..

 10. Hoppsan, ser att jag missade mig att amäla mig som intresserad av paket nr 4 också. Nu är det åtgärdat.

 11. Hej! Jag vill vara med. Är glad för alla böcker jag kan få läsa 🙂
  Trevlig blogg. Hit in tittar jag gärna fler gånger
  Hälsningar
  Fia

  1. Kul att du har hittat till oss! Och jag har skrivit upp dig i utlottningen, lycka till!

 12. Jag är gärna med! Blir superglad för vilket av paketen som helst, då jag inte läst någon av dessa böcker än. 🙂

 13. Hej!

  Jag är gärna med och tävlar! Skulle bli glad över ett paket med alla fyra böckerna, alltså nr 1 eller 2 men det spelar inte så stor roll.
  Har delat tävlingen vidare på facebook!

 14. Hej! Jag skulle bli jätteglad om jag vann paket nr 1/2 då jag ej läst några av dessa böcker tidigare. Jag är sugen på ny läsning. Behöver ett avbrott från mitt serietittande. Jag är nämligen en “periodare”. När jag är i min “läsperiod” slukar jag det mesta och mer därtill. Delat på FB. Glada hälsningar Jennya

 15. Jag är med 🙂 Har inte läst nån av böckerna så det vore ju helt underbart att vinna paket 1 eller 2, dom 4 första böckerna alltså 🙂
  Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

 16. Jag är med i utlottningen 🙂 Jag skulle vilja vinna paket nr.2. Vill så gärna läsa de 4 första böckerna. Delat vidare på FB med namnet (Lydia Sleyman).

 17. Gillar delar.På FB eva flood
  Vill gärna vinna 1,2 då jag inte läst någon av dom ännu.Böckerna går runt sedan till mor och dotter då vi alla läser mycket.

 18. Hej!
  Skulle gärna vilja vinna paket 1 och 2 🙂
  Har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 19. Har precis läst Sågverksungen och älskade boken! Vill så klart läsa resten! Paket 1 eller 2 eller 5 🙂 Har delat på facebook.

 20. Jag vill gärna vara med i utlottningen av paket 1 och 2. Jag har delat inlägget på min bloggs facebooksida och på twitter. Nu håller jag tummar och tår!

  1. Åhnej, var lite snabb i kommenteringen. Såklart vill jag även vara med i utlottningen av paket 3 eftersom jag inte har läst någon tidigare 🙂

 21. Vilken härlig tävling! För mig helt okända böcker, så jag paxar för paket 1-2.
  Gillar och delar på facebook och är med i utlottningen (y)

 22. Jag har inte läst någon av dessa böcker alls, knappt ens hört talas om dem tidigare. Så jag tycker att det skulle vara jättekul om jag vann paket 1 eller 2.

 23. Vilken trevlig tävling. Jag deltar gärna och vill i så fall vinna paket 1, 2 eller 3. Har skrivit om tävlingen på min blogg och även delat tävlingen på facebook.

Comments are closed.