Kategorier
Kulturkoll Romankoll Sakprosakoll

Hilary Mantels memoarer – vinn ett signerat exemplar!

Vi är några medlemmar här på Kulturkollo som absolut tokgillar Hilary Mantel och vi vill förstås gärna att fler hittar till den här fantastiska författarinnan. Nu får en lycklig vinnare chansen att vinna ett signerat exemplar av hennes memoarbok Skuggan av ett liv. För att delta i utlottningen så kommenterar du här i inlägget och vill du ha fler vinstchanser så delar du på FB, tipsar om utlottningen på twitter eller på egen blogg. Sista dagen att deltaga är fredag den 30/1 kl 24.00. Väl Mött!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

48 svar på ”Hilary Mantels memoarer – vinn ett signerat exemplar!”

Jag önskade att jag kunde vara med själv. Jag skulle väldigt gärna vinna. Nu får du hoppas på tur istället 🙂

visserligen vann jag just Sågverksungen, men det är väl i princip inget som hindrar att man vinner två gånger? jag är verkligen mycket förtjust i Hilary Mantel! jag lägger in på min blogg och delar på FB!

Stängt för kommentering.