Hilary Mantels memoarer – vinn ett signerat exemplar!

Vi är några medlemmar här på Kulturkollo som absolut tokgillar Hilary Mantel och vi vill förstås gärna att fler hittar till den här fantastiska författarinnan. Nu får en lycklig vinnare chansen att vinna ett signerat exemplar av hennes memoarbok Skuggan av ett liv. För att delta i utlottningen så kommenterar du här i inlägget och vill du ha fler vinstchanser så delar du på FB, tipsar om utlottningen på twitter eller på egen blogg. Sista dagen att deltaga är fredag den 30/1 kl 24.00. Väl Mött!

48 comments
    1. Jag önskade att jag kunde vara med själv. Jag skulle väldigt gärna vinna. Nu får du hoppas på tur istället 🙂

  1. visserligen vann jag just Sågverksungen, men det är väl i princip inget som hindrar att man vinner två gånger? jag är verkligen mycket förtjust i Hilary Mantel! jag lägger in på min blogg och delar på FB!

  2. Jag vill vara med! Testar och ser om oddsen är med mig 🙂 (Hoppas den här kommentaren kommer fram, får felmeddelande när jag försöker publicera)

  3. Ännu en fantastisk bok att sukta efter! Sprider ordet på twitter (såhär i sista stund), där jag finns som @litterasfaren.

  4. Nu stänger jag den här utlottningen. Tack alla som deltog. Vinnare meddelas på söndag.

Comments are closed.