Så in i Norden

anna-top
Äntligen står det vecka 16 i kalendern och dags för temat ”Så in i Norden”. Förra veckan hördes ordet Norden på nyheterna i samband med utökat samarbete när det kommer till försvar, jag tänker att det är bra mycket trevligare att lyfta kuturens förenande kraft! Så härligt det ska bli att skriva om kultur från de nordiska länderna och vi hoppas att ni läsare ska följa med oss på nedslag runt om i våra grannländer. Vi kommer att bjuda inlägg om både barnböcker och  vuxenböcker, intervjuer och en utmaning förstås. I slutet av veckan åker några av oss till Helsingfors på häng med bästa bokbloggarmaffian. Måhända kommer en liten rapport därifrån också. Vem vet vad som dyker upp?

Väl Mött – dags för en vecka om Norden!

 

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

3 tankar på “Så in i Norden

Kommentarer är stängda.