Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Vinn Smokey Nelsons sista dagar!

helena-top
Catherine Mavrikakis skriver fantastiska böcker, och nu har du chansen att vinna hennes senaste roman Smokey Nelsons sista dagar! Vill du veta mer om boken kan du läsa mitt förra inlägg från i förmiddags. Tro mig, du vill vinna den här boken!

Kommentera på inlägget innan klockan 24 den 2 maj om du vill vara med och vinna. Tipsar du om utlottningen på egen blogg, FB eller twitter så får du extra chanser.

Lycka till!

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

13 svar på ”Vinn Smokey Nelsons sista dagar!”

När jag ska läsa har jag gjort ett val. Jag har valt ett förlag. Sekwa förlag. Många roliga överraskningar har det blivit. Och den här boken vill jag så klart ha.

Jättekul att ni är så många som vill vinna boken! Jag har antecknat er alla och vinnaren avslöjas klockan 17:00 i eftermiddag.

Stängt för kommentering.