Kategorier
Kulturkoll

Sommarlov med Kulturkollo #semester

helena-top

 

Först ut i Sommarlov med Kulturkollo bjuder jag på ordet #semester. I det verkliga livet får jag dock ge mig till tåls ännu en vecka och jag kan således fortsätta att bygga upp (orimliga) semesterförväntningar. Jag ser framför mig en blå himmel, sand mellan tårna, grillkvällar, drakflygning, läsning i gröngräset i trädgården och lässugna syskonkära barn (vad jag väljer att bortse ifrån är brännmaneter, gräspollenalleri och spelsugna barn, men det är ju en hel annan historia).

semester2

Alla bilder privata

#sommarlovmedkulturkollo

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

7 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #semester”

Ja men visst är det så, man tänker på att nu skall det läsas minsann, barfota i gröngräset med surrande humlor som sällskap, eller kanske på en strand mellan doppen, på ett café med stadens myller i bakgrunden eller något annat så där ”somrigt” och idylliskt.
Nu blir det väl allt som oftast inte så där som man drömmer om, men läsa måste man ju försöka klämma in på något sätt 
Mina tankar om #semester och då framför allt semesterläsning, hittas här:
http://theroadsofar.com/2015/06/22/sommarlov-med-kulturkollo-semester/

Ja semestertid är inte alltid lugn och ro 😉
Kul att du hänger på!

Stängt för kommentering.