Kulturkollo & Bokmässan 2015

Bokbloggarrummet_bild

Snart är det dags för Bokmässan i Göteborg (hurra!) och vi är väldigt glada (hurra igen!) att vi i detta nu kan presentera ett spännande samarbete. Bokmässan har frågat oss om att vi vill vara värdar för det s.k. bokbloggarrummet (R3) under mässan, vilket vi självklart vill. Vi kommer att anordna ett par mingel som vi kommer att bjuda in till under den närmsta veckan – ett på torsdagen och ett på lördagen. Resten av tiden kommer vi att hålla öppet för alla bokbloggare – för rummet är till för oss alla, eller hur? Ni kommer väl?

Inbjudan_bokbloggarrummet (klicka på länken för att se hur du hittar till oss)

 

13 comments
  1. Toppen av Bokmässan ger ett rum till oss bokbloggare. Vi är ju ändå deras största fans, liksom! Hoppas ni publicerar info om mingel etc på bloggen och inte bara på Facebook för alla (typ jag alltså) har inte FB. Ja, det där var då ett sätt att säga att jag vill mingla på lördagen. 🙂

    1. Kom du förbi, det brukar vara ett lagom flöde av folk och är det för fullt finns det café i anslutning som brukar vara ganska lugnt också.

  2. Jan kommer självklart på besök. Är på bokmässan bara torsdag-fredag i år (en kompromiss) men eftersom det följaktligen inte blir några seminarier för min del, kommer jag att ha tid att hälsa på er för att också passa på att ladda främst mina egna batterier. Ser fram emot att ses igen. /Ivana

Comments are closed.