Tisdagsutmaningen: magi, mystik och metafysik

FotoCatherine Buggins helena-top

Veckans utmaning går ut på att fundera på var din gräns går när det gäller magi, mystik och metafysik i populärkultur? Hur mycket övernaturligt tål du i böcker, tv-serier och/eller filmer? Det kanske till och med skiljer sig mellan de olika medierna. Är du kanske en sådan som går “all in” och sväljer allt som författaren serverar eller är du en halvskeptiker som köper lagom dos eller kanske är du en fullblodsskeptiker, som inte vill ha något yttepytte litet magiskt inslag alls. Ge gärna exempel i ditt svar.

Svara i kommentarsfältet, på egen blogg eller varför inte på Twitter eller på Instagram @kulturkollo men länka också gärna in ert bidrag här i kommentarsfältet så att vi kan hitta till varandras svar.

15 comments

Comments are closed.