Kategorier
Kulturkoll

En tisdagsutmaning om Berlin

carolina-top

Den här veckan är ju Kulturkollo på storstadssemester i Berlin och upptäcker dess kultur i alla möjliga och omöjliga former. Så veckans utmaning blir förstås att berätta för oss andra något om denna gigantostad:

  1. Skriv om en bok eller om en film du gillar som utspelar sig i Berlin!
  2. Har du varit i Berlin? Vilken kulturell upplevelse får inte missas där? (eller, om du inte varit där: Vad skulle kunna få dig att åka dit? Vad längtar du efter?)

Svara direkt i kommentarsfälten nedan, eller svara i din egen blogg och lämna länken i kommentarerna!

 

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

Stängt för kommentering.