Tisdagsutmaning: Bästa julen

Lotta

Om nu någon missat det så är jag en julfrossare av rang. Så här i december och jullovstider så älskar jag att läsa böcker som utspelar sig under julen, titta på cheeziga b-filmer som handlar om ensamma mammor, bortsprungna renar, lillgamla barn och Den Riktiga Jultomten som gör allting gott, och jag älskar också att titta på specialjulavsnitt ur diverse tv-serier.

Det finns många minnesvärda julfiranden i böckernas och filmernas värld. Allt ifrån Emil i Lönneberga och det stora tabberaset i Katthult, till Fanny och Alexanders högborgerliga julfirande, till Laura Ingalls Wilders jul på prärien till förvecklingarna i Tomten är far till alla barnen till Bruce Willis som spöar terrorister mitt under julhelgen. Alla firar vi jul på olika sätt.

Veckans tisdagsutmaning handlar om bästa julen. Vilket av alla julfiranden du läst om/sett har fastnat mest i minnet hos dig och varför?

Svara på din blogg eller i kommentarerna nedan. Kom ihåg att lämna en länk till ditt bidrag här i kommentarsfältet så att vi kan hitta till varandras svar.

17 comments
    1. Samma här, det är så kul att läsa alla era tips och få aha-ja-just-den-ja-upplevelser hela tiden 🙂

Comments are closed.