Veckans utmaning: Vem är din favoritgubbe?

Lotta

Veckans utmaning handlar såklart om gubbar. Det finns många slags gubbar: griniga och sura gubbar eller underfundiga och finurliga gubbar. Starka gubbar eller ledsna gubbar. Kloka gubbar eller dumma gubbar. Fina gubbar eller fula gubbar. Men vem är din favorit?

Veckans utmaning lyder kort och gott: Berätta om din favoritgubbe!

Svara direkt i kommentarerna eller lägg in en länk till ett eget blogginlägg. Självklart svarar man på twitter eller Instagram om man hellre vill det. Tagga gärna med #kulturkollo.

42 comments
  1. Om vi talar kända gubbar är nog ändå favoriten Leif GW Persson. Expert inom sitt gebit, lite lagom vresig och otillgänglig, samtidigt också excentrisk professor… Störtskön precis som björnen Baloo… Haha!

Comments are closed.