Kategorier
Kulturkoll

En enkät om lånade, bytta och fådda böcker

helena-top
Veckans tema är som bekant Lånat, bytt och fått och eftersom jag är väldigt förtjust i enkäter så blir utmaningen för veckan just en sådan:

Hur många biblioteksböcker har du hemlånade just nu?
Vilken var den senaste boken du fick?
Vilken var den senaste boken du gav bort?
Vilken var den senaste boken du bytte till dig och mot vad?
Vad läser du just nu och hur fick du tag på den boken?

Svara i egen blogg eller var du tycker det passar bäst men glöm inte att lämna en kommentar så jag hittar ditt svar!

Bild från diannehope

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

38 svar på ”En enkät om lånade, bytta och fådda böcker”

Jag kan inte kommentera hos dig utan säger här istället att jag håller med dina övriga kommentatorer om att kokböcker ofta är ypperliga gåvor.

Jag kan inte kommentera på din blogg så gör det här istället. Bibliotek är en himla bra grej, är man bokmal blir det svårt att köpa såna mängder böcker man behöver, då är det skönt att bibblan finns. Det gör inte så mycket om man väljer fel heller 🙂 Och Russos bok är väldigt bra, jag hoppas du hittar tid att läsa klart den.

Jag byter inte heller böcker, har förvisso lämnat in en hel del på bokbyte på till exempel biblioteket men inte plockat med mig något annat hem…

Stängt för kommentering.