En tisdagsutmaning om drömmar och längtan

carolina-top

Drömmar, fluff och längtan handlar veckans tema om på Kulturkollo – om saker vi drömmer om, längtar till eller använder för att fly verkligheten en liten stund. Därför låter vi utmaningen handla om just det. Två frågor:

  1. Ditt bästa verklighetsflyktstips? (bok, film, tv-serie…)
  2. Vad längtar du allra mest efter just nu?

Svarar gör du på egen blogg (och lämnar länk i kommentarerna nedan så att vi kan läsa ditt svar), eller direkt i kommentarerna nedan.

Vad jag själv helst flyr verkligheten med är en hel del (egentligen kan man fråga sig om jag någonsin är riktigt närvarande så mycket fluff som jag gömmer mig i), men mitt allra bästa ska jag återkomma till senare i veckan.

Och det jag längtar till mest just nu? Åh, det är faktiskt julen… kanske inte så mycket själva julandet, men läsandet. Mmmmm, lite julledigt i läsfåtöljen!

 

Bild: Sky camp av Stefan Klocek (CC BY NC 2.0)

14 comments
  1. Så många som vill vara med – så trevligt! Och så många av er som tycker att Gilmore Girls är suverän verklighetsflykt… jag inser ju att jag måste kolla på den. Typ nu. Tack!

Comments are closed.