Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Nördar och noobs

helena-top

Veckans utmaning är tämligen enkel i sitt utförande, men kanske svår för den som vågar ta den. Det handlar om att komma ut, att erkänna, att vidkännas och stå för sitt nörderi. Vad brinner du för? Vad är du storsamlare av? Vad är din fandom? Vad kan du allt om? Och för all del: när är du noob (d.v.s. nybörjare och dålig, men samtidigt kan du inte låta bli)?

Svara i din egen blogg, Instagram eller annat socialt media (och lämna länk i kommentarerna nedan så att vi kan läsa ditt svar och/eller tagga oss @kulturkollo), eller så svarar du direkt i kommentarsfältet nedan. 

Bild: John Stephen Dwyer (CC BY-SA 3.0)

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

18 svar på ”Veckoutmaning: Nördar och noobs”

Haha exakt! Fascinerad över din fascination för illrar – en illernörd 🙂

Tack! Jag samlade också på recept en gång i tiden, tills jag konstaterade att jag aldrig gjorde något med dem (matlagning är inte min starkaste passion direkt).

Jag är också noob i möbelrenovering, men skulle gärna vilja vara en nörd… Tiden, tiden, tiden.

Jag har fått lära mig en hel del om dinosaurier p.g.a. familjenörderi. 🙂

Haha ja detta oförklarliga storsamlandet av servetter som en höll på med som liten – varför? 😀

Stängt för kommentering.