Veckoutmaning: Nördar och noobs

helena-top

Veckans utmaning är tämligen enkel i sitt utförande, men kanske svår för den som vågar ta den. Det handlar om att komma ut, att erkänna, att vidkännas och stå för sitt nörderi. Vad brinner du för? Vad är du storsamlare av? Vad är din fandom? Vad kan du allt om? Och för all del: när är du noob (d.v.s. nybörjare och dålig, men samtidigt kan du inte låta bli)?

Svara i din egen blogg, Instagram eller annat socialt media (och lämna länk i kommentarerna nedan så att vi kan läsa ditt svar och/eller tagga oss @kulturkollo), eller så svarar du direkt i kommentarsfältet nedan. 

 

18 comments Add yours
    1. Tack! Jag samlade också på recept en gång i tiden, tills jag konstaterade att jag aldrig gjorde något med dem (matlagning är inte min starkaste passion direkt).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.