Veckoutmaning: Nördar och noobs

helena-top

Veckans utmaning är tämligen enkel i sitt utförande, men kanske svår för den som vågar ta den. Det handlar om att komma ut, att erkänna, att vidkännas och stå för sitt nörderi. Vad brinner du för? Vad är du storsamlare av? Vad är din fandom? Vad kan du allt om? Och för all del: när är du noob (d.v.s. nybörjare och dålig, men samtidigt kan du inte låta bli)?

Svara i din egen blogg, Instagram eller annat socialt media (och lämna länk i kommentarerna nedan så att vi kan läsa ditt svar och/eller tagga oss @kulturkollo), eller så svarar du direkt i kommentarsfältet nedan. 

Bild: John Stephen Dwyer (CC BY-SA 3.0)

18 comments
    1. Tack! Jag samlade också på recept en gång i tiden, tills jag konstaterade att jag aldrig gjorde något med dem (matlagning är inte min starkaste passion direkt).

    1. Jag är också noob i möbelrenovering, men skulle gärna vilja vara en nörd… Tiden, tiden, tiden.

    1. Haha ja detta oförklarliga storsamlandet av servetter som en höll på med som liten – varför? 😀

Comments are closed.