Kategorier
Kulturkoll

Veckans utmaning: Julklappstips!

Lotta

En av de där sakerna med julen som kan få stressnivåerna att gå i taket hos många är julhandeln och jakten på julklappar. Själv är jag löjligt stressfri när det kommer till den biten, nätshopping är nyckeln till en behaglig shoppingupplevelse utan svett och trängsel. (Sen ser man såklart till att hämta ut paketen och handla julmat vid 21.30 på kvällarna, folktomt och behagligt.)

Men, vad ska man köpa då?
Veckans utmaning lyder som följer: Dela med dig av ditt bästa julklappstips!

Det kan vara en bok, en tv-serie, en kulturupplevelse – något som du gärna ger bort, eller kanske själv vill få i julklapp av någon. Svara direkt i kommentarsfälten nedan, eller i egen blogg men lämna då länk nedan så att vi hittar ditt svar!

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

13 svar på ”Veckans utmaning: Julklappstips!”

Stängt för kommentering.