Veckans utmaning: Julklappstips!

Lotta

En av de där sakerna med julen som kan få stressnivåerna att gå i taket hos många är julhandeln och jakten på julklappar. Själv är jag löjligt stressfri när det kommer till den biten, nätshopping är nyckeln till en behaglig shoppingupplevelse utan svett och trängsel. (Sen ser man såklart till att hämta ut paketen och handla julmat vid 21.30 på kvällarna, folktomt och behagligt.)

Men, vad ska man köpa då?
Veckans utmaning lyder som följer: Dela med dig av ditt bästa julklappstips!

Det kan vara en bok, en tv-serie, en kulturupplevelse – något som du gärna ger bort, eller kanske själv vill få i julklapp av någon. Svara direkt i kommentarsfälten nedan, eller i egen blogg men lämna då länk nedan så att vi hittar ditt svar!

13 comments Add yours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.