Kategorier
Kulturkoll

Veckans utmaning: Hälsa och välmående

Ja, den här veckans utmaning är enkel. Vi pratar hälsa och välmående och energitjuvar, så väl som kickar. Så veckans utmaning går helt enkelt ut på att delge ditt absolut bästa tips för att må bra, bättre, bäst! Vilket är ditt allra mest hälsosamma tips? Vad gör du för att boosta självförtroendet? När mår du som allra bäst? Är det framför brasan med en bok och en katt i knäet? Är det på semestern? Käkar du kanske ohemult stora mängder grönkål? Vad är hälsa för dig? Själv har jag ju lagt om min kosthållning, vilket faktiskt har gjort att jag rent fysiskt mår mycket bättre. Mentalt mår jag dock som bäst när jag får kulturell stimulans. Gärna ostörd sådan. Om jag kunde skulle jag ta en weekend i London varje år, gå på så många konstmuseer som möjligt, slänga in en kammarkonsert och avsluta kvällarna med ostörd läsning. Nu går inte det så man får ta det man kan. Pendelläsning, Moderna museet och Spotify medan man lagar mat någon gång ibland. Så håller man andarna vid liv tills vidare i alla fall. Hur gör ni?

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

21 svar på ”Veckans utmaning: Hälsa och välmående”

Nu har jag inte varit med på ett par veckor, men något fick jag allt ihop!

http://annzah.com/2017/february/veckoutmaningen-halsa-och-valmaende-2.html

PS: När jag skulle skriva denna kommentar kom en helt annan bokbloggares uppgifter upp i fälten nedan, inte som auto-correct utan de bara var där. Hon har så vitt jag kan se inte kommenterat här, men något skumt måste ha hänt för hon har ju aldrig suttit vid min dator… 🙂 Nämner det bara ifall det är någon glitch någonstans! DS

Stängt för kommentering.