Vad tänker du på när du tänker på Irland?

Veckans tema kallar vi “Den gröna ön” och jag tänkte återanvända en utmaning som jag körde för flera år sedan här när vi besökte Japan. Det går ut på att skriva ned de tre ord du först kommer att tänka på när du hör ordet Irland. Inte tänka för länge utan bara skriva! Skriv alltså ned tre ord här i kommentarsfälten och på söndag när veckan är slut så kommer någon typ av sammanställning i diagramform. Vad tänker du på när du tänker på Irland?

Sedan vore det förstås väldans roligt om vårt tema sprider sig i bloggvärlden så vill man utmana sig lite mer så är uppdraget att skriva valfritt inlägg på blogg, posta något på Twitter eller på Instagram som har anknytning till kultur och Irland. Glöm inte att tagga eller skriva en kommentar här så att vi hittar till varandras inlägg.

34 comments
    1. Alltså, riverdance – det har jag aldrig förstått mig på. Kanske för att jag är totalt okoordinerad 🙂

    1. Gaelic football har jag sett på Tv några gånger – det verkar vara ett tufft spel 🙂

    1. Inte så bara! Tack för att du är med och bidrar i min högst vetenskapliga undersökning!

Comments are closed.