Veckans utmaning: Konstverk vi älskar

Så var det dags för veckans utmaning och denna vecka pratar vi konst här på Kulturkollo. Det betyder naturligtvis att det bli en extra konstnärlig utmaning och den här gången vill vi helt enkelt veta om ni har något konstverk som ni brinner lite extra för? En tavla på väggen där hemma kanske? Ett konstverk som ni återkommer till ofta eller tänkt mycket på? Jag har bl a skrivit om några favoriter här och här. Uppenbarligen återkommer jag ofta till Botticellis Primavera…

Denna tisdag spanar vi alltså efter nya favoriter. Vilka är era?

16 comments
    1. Tack för ditt svar! Dalí är en favorit, men hans hus är den kanske mest obehagliga byggnad jag varit i.

    1. Det är kul med konst skapad av nära och kära oavsett vad den är värd i pengar.

    1. Vilken tokhärlig kombo du fått till, van Gogh kan man bara inte se för ofta!

Comments are closed.