Veckans utmaning – i vilket fiktivt verk flyttar du in?

Då var det dags att göra det som man endast kan göra i fiktionens värld – färdas fritt i tid och rum! Veckans utmaning är helt enkelt att fundera över:

Vilket fiktivt verk skulle du vilja flytta in i? Varför?

Är det en film, en låt, ett konstverk, en roman eller kanske en TV-serie? Hade jag frågat dottern när hon var tre så skulle hon absolut flyttat in hos Pippi, numer läser hon Anna Karenina och skulle gladeligen flytta in hos den ryska adeln på 1800-talet. Jag själv tänker att det skulle vara spännande att vara med en vecka eller så på kontoret i Mad Men eller kanske väljer jag en Jane Austenroman? Hur är det med dig, vad skulle du välja?

Svara här i kommentarerna eller på egen blogg, Insta eller Twitter. Glöm inte att länka till ditt inlägg här så att vi kan hitta till varandra.

20 comments
    1. Visst är det så att man liksom byter allt eftersom man blir äldre? När jag var barn var det nog i Lilla huset på prärien som jag ville bo!

    1. Stort tack för ditt klipp! Jag tycker mycket om Kjartanssons verk, det var härligt att bli påmind!

Comments are closed.