Veckoutmaning: Fångad, fängslad och fjättrad

helena-top

Under veckan skriver vi om såväl kroppslig som själslig fångenskap – i stort och smått.  Det kan handla om att vara slav under mode, normer och annat som påverkar oss i vardagen. Det kan också handla om manier, tvångstankar och missbruk. Fysisk fångenskap kan vara av både frivillig som ofrivillig form.

Veckans utmaning går ut på att lista tre böcker, filmer, TV-serier, teater eller konst som berättar om att vara fångad, fängslad och fjättrad.

Svara på din egen blogg, i kommentarerna, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att nämna oss @kulturkollo och använda taggen #fångadfängsladochfjättrad eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

Foto: “the matrix” av mitchell haindfield

15 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.