Favoritsyskon på tv

Lotta

1) Adam, Sarah, Crosby och Julia Braverman – Parenthood

Ingen har fått mig att gråta lika mycket som de här syskonen med sina familjer. Sex säsonger, 103 avsnitt, och jag har snorat och hulkat mig igenom i princip vartenda ett. Det här är en fantastisk serie, med värme, hjärta, och stor igenkänning. Åh vad jag älskar Bravermans!

2) Randall, Kevin och Kate Pearson – This Is Us

Trillingarna “Big 3” har stora olikheter men ännu större likheter. Förutom att syskonskapet skildras på ett så fint sätt så är även tv-serien snyggt berättad med sina tidshopp och tillbakablickar som gör att man lär känna syskonen och hela familjen på djupet. Två säsonger finns än så länge.

 

3) Brandon och Brenda Walsh – Beverly Hills, 90210

Präktiga Brandon och struliga Brenda satte verkligen tonen för en hel generation. Antingen ville du vara ihop med Brandon, eller med Brendas pojkvän Dylan. Antingen ville du vara Brenda, eller Brandons flickvän Kelly. Och vissa kanske ville alltihop. Tio säsonger, hela 90-talet, fick vi njuta av syskonen och deras vänner.

 

4) J.R, Ray, Bobby och Gary Ewing – Dallas

Okej, inte Gary så mycket. Men de andra brorsorna. Rivaliteten, maktkampen, oljan. Fruarna. Alla intriger fick en att sitta som på nålar hela 80-talet. Såpornas såpa och syskonskap när det är som allra sämst.

 

5) Charlie, Bailey, Julia, Claudia och Owen Salinger – Ensamma hemma (Party of five)

Fem föräldralösa syskon gjorde stort intryck på oss tv-tittare under sent 90-tal. Eller ja, tre av syskonen gjorde intryck, Claudia var bara irriterande och Owen en bebis. Sex säsonger blev det totalt.

Vilka är dina favoritsyskon från tv-seriernas värld?

 

2 comments Add yours
  1. Glöm inte Bröderna Cartwright. O, vad jag älskade Little Joe. Vem mer än Hoss kunde ta två skurkar i nackskinnet och slå dem mot varandra? Då skrattade min pappa länge. Men att se serien idag (TV4 guld) är faktiskt ganska pinsamt. Men i TV:NS barndom var man inte så kräsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.