Kategorier
Aktuellt Kulturkoll

Veckoutmaning: Sex snabba om öar!

Öar förekommer ju i alla sammanhang, film, TV, musik mm men vilka är egentligen era favoriter? Denna vecka vill vi på Kulturkollo veta allt om era relationer till öar så här har vi sex snabba på temat för att göra en enkel liten gallup:

Semester: Gotland eller eller Sicilien?

Musik: Irländsk folkmusik eller Japan-pop?

Drink: Cuba libre eller Manhattan?

TV: Shetland eller Skärgårdsdoktorn?

Film: The Island eller The Island of Dr Moreau?

Litteratur: Robinson Cruse eller Flugornas herre?

Som vanligt gäller att ni får svara på egen blogg, instagram, twitter eller direkt i kommentarerna men skriv gärna en kråka nedan så att vi hittar era svar! Och föredrar ni kanske några helt andra öar när det gäller exempelvis Tv eller Film? Självklart går det bra att fuska lite och lägga till helt egna alternativ.

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

19 svar på ”Veckoutmaning: Sex snabba om öar!”

Hon har bara djurpark än så länge så bo får man göra någon annanstans. Än så länge räcker det nog för henne att ta hand om de djur (kameler, wallabys, emus osv) som hon har. Och för henne är det en dröm som gått i uppfyllelse!

Stängt för kommentering.