Välkommen på bokcirkel med Maggie O’Farrell!

 

 

Om en knapp månad är det bokmässa i Göteborg igen och vi är så glada att kunna ordna en bokcirkel tillsammans med den fantastiska författaren Maggie O’Farrell. Klockan 8 på lördagen den 29 september så ses alla som har lust att diskutera hennes senaste roman Ett hjärtslag från döden. Vi kommer förstås också att samtala om hennes andra romaner och kanske allmänt om läsande och skrivande. Alla är hjärtligt välkomna, för att deltaga behöver vi en anmälan via mail till anna@kulturkollo.se

Vi är så glada att i samarbete med Sekwa förlag ordna ett event som kan bli en av mässans riktiga höjdare. Med hopp om att många vill ses på en mysig början på lördagens mässdag, förlaget bjuder på kaffe/te, jos och en fralla. Vi behöver också gå in tillsammans eftersom det är innan mässan öppnar (det blir lugnast så … ) Anmälan är därför bindande.

Sprid ordet, läs boken och anmäl er på studs!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

4 tankar på “Välkommen på bokcirkel med Maggie O’Farrell!

  1. Vilket trevligt initiativ! Ni bidrar inte bara till att hålla bokbloggar-Sverige uppdaterade och i rullning, ni försöker få oss att stiga upp extra tidigt en lördagsmorgon med boksmälla.

Kommentarer är stängda.