Kategorier
Kulturkoll

Sommarens bästa – en tisdagsenkät

helena-top

Somrar kan vara alldeles, alldeles underbara. De kan vara lediga och fria och mysiga och natursköna och fantastiska. Och så kan de vara kravfyllda – det ska hinnas så mycket och umgås så mycket och göras så mycket och vara så mycket. Sommaren kan vara allt det där vi hoppas inför den och lite till, men ibland är den helt enkelt allra bäst i backspegeln… Idag tänkte vi koncentrera oss på att plocka russinen ur kakan – vad var det allra bästa med din sommar?

Sommarens…
Bästa bok
Bästa tv/film
Bästa dag
Projekt
Skönhetsupplevelse
Nya bekantskap
Lärdom
Kulturupplevelse

Svara i kommentarerna eller på din egen blogg, glöm inte att berätta för oss var dina svar finns! Och det är förstås helt ok att hoppa över kategorier och lägga till helt egna.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

21 svar på ”Sommarens bästa – en tisdagsenkät”

Stängt för kommentering.