En blandpåse musik tack!

helena-top

Veckans tema får mig a) tänka på godis (såklart) b) tänka på blandband. I tidiga tonåren var ett välmixat blandband förenat med status. Vi satt där 1987 vid radion, lyssnandes på Kaj Kindvall och Tracks, beredda på inspelningsknappen simultant med pausknappen och lärde oss att med sekunder i marginal få så mycket som möjligt av låtarna (och så lite som möjligt av Kaj Kindvall). På så vis skapades blandband efter blandband med låtar som varken hade intro eller outro. Idag finns allehanda streamingtjänster och vi kan skapa oss “blandband” med lätthet, men kanske inte med samma charm (?). Till veckans tema lägger jag till en spellista från 1987. Håll till godo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.