Vinter med Kulturkollo

helena-top

Jul- och nyårshelgen är snart över och vi något introverta (i alla fall några av oss) boknördar behöver lugna ner tempot och hitta tillbaka till någon slag av vardag. Vi kör därför en inläggsserie under januari, som till mångt och mycket liknar den serie vi hade i somras. ”Det blir inte veckotema i sedvanlig ordning, utan varje dag har fått sitt ord – sin hashtagg – som vi med fullständig konstnärlig frihet har fått tolka. Det kan kanske resultera i ett foto, en dikt, ett citat, omslag, lästips, filmklipp eller kanske ett länktips, men sannolikt kommer det inte att leda till några längre utredande texter eller intervjuer (men alla lägger självklart sin egen ambitionsnivå i inläggsserien).” Det kommer inte heller att inkludera några sammanfattande inlägg eller länkningar – utan alla är välkomna att länka bäst de vill. Häng på!

vintermedkulturkollo_januariord

vintermedkulturkollo_logga

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Föregående inlägg:
Nästa inlägg:

Skrivet av:

Publicerat: 31 december, 2015

Kategori: Aktuellt

Visningar: 3143

Taggar: ,

19 Responses to Vinter med Kulturkollo

  1. Camilla skriver:

    Hurra! Precis den inspiration jag behöver för att sätta igång med mitt nyårslöfte! Tack!

  2. Bokdamen skriver:

    Jättekul, har hakat på! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *