Kulturkollo läser Hägern!

Knappt har bokmässekoman gått över så är vi på gång igen med ny energi och ett nytt Kulturkollo läser! Den här gången har vi valt en författare som dyker upp på Stockholm Literature i slutet av oktober. Det ska bli mycket roligt att samtala om Hägern av Lise Tremblay med er alla. Det är en tunn liten bok och vi vet att det kommer att finnas mycket att diskutera. Häng på!

Vi ses på FB i gruppen Kulturkollo läser – har du aldrig varit med tidigare så är det bara att klicka på länken och ansöka om medlemskap. Samtalet börjar om drygt tre veckor, torsdagen den 26 oktober sätter vi fart. Låna nu den här finingen på närmsta bibliotek, läs så ses vi på nätet!

Väl Mött!

 

 

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 3 oktober, 2017

Kategori: Aktuellt, Novellkoll, Romankoll

Visningar: 599

Taggar: ,

One Response to Kulturkollo läser Hägern!

  1. […] 1) Kulturkollo läsers nästa bokcirkel kommer handla om förträffligt finfina boken Hägern av Lise Tremblay. Hur mycket jag tycker om den kan du läsa här (men vänta kanske tills du läst boken om du vill vara helt oförberedd). Information om cirkeln finns här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *