Kategorier
Kulturkoll

Utlottning av Förlorade själar – Nadifa Mohamed

anna-top

 

Idag skriver jag här på Kulturkollo om Nadifa Mohameds roman Förlorade själar. Det är en mycket spännande bok som utspelar sig i Somalia i slutet av 80-talet. Läsaren får följa tre kvinnors liv i det sönderfallande landet. Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av Nadifas bok. För att delta så skriver du en kommentar här i inlägget där du tipsar om en roman som skildrar en eller flera kvinnor som lever i Afrika eller Asien. Extra chans att vinna får man om man också tipsar om utlottningen på sociala medier. Sista dagen att deltaga är söndag den 8 mars kl 18. Vinnaren meddelas här på bloggen samma kväll.

Var med och vinn!

 

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

14 svar på ”Utlottning av Förlorade själar – Nadifa Mohamed”

En bok som utspelar sig på en för mig helt främmande plats – men en plats där några jag känner har sitt ursprung. En bok jag gärna vill läsa och diskutera med de jag känner som kommer från Somalia. Hoppas och håller alla mina tummar – hårt.

Har delat på Twitter! Mitt tips: “The dancing girls of Lahore” av Louise Brown, om prostituerade kvinnor i Pakistan.

Spännande tips – har jag inte läst! Du är med på utlottningen.

Du är med! Leonora Mianos böcker är favoriter hos mig också. Grymt bra!

Stängt för kommentering.