Nu kööööör vi!

linje-kulturkollo

Nu är den igång!
Ja, bokmässan alltså – något annat kan det väl inte vara tal om en dag som denna.

Den är igång, Kulturkollo är på plats och vi är superpeppade. Med 3 700 programpunkter och drygt 2 000 deltagande författare och föreläsare, så kommer vi inte få problem att sysselsätta oss. Vi kommer att rapportera från mässan här på bloggen, men även på InstagramFacebook och Twitter. Vi spar inte på krutet under dessa dagar – det är bokmässebonanza i all kanaler!

Men mässan handlar också om att träffa härliga likasinnade människor. Ni hittar oss i självklart i mässvimlet på diverse event och vingelmingel, men glöm inte att vi också håller bloggrummet (R3) öppet. Inte precis alltid, men nästan. Här kan du träffa oss, varandra, blogga, ladda telefonen eller bara vila fötterna en stund.

Välkomna!

 

Bokmassan_karta_2016.001

 

Foto: gratisography.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.