Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Kulturkollo läser Frankenstein

linje-kulturkollo

frankensteinHär går det undan må ni tro. Knappt har vi hunnit avsluta bokcirklandet kring Kim Thúys Vi förrän det är dags att presentera nästa cirkelbok. Den här gången hugger vi in på en riktigt klassisk skräckskildring. Lagom till mörkare tider och Halloween plockar vi fram Frankenstein, skriven av Mary Shelley. Boken kom först ut redan år 1818 och har således nästan 200 år på nacken, ändå kommer den i nytryck gång på gång. En verklig klassiker med andra ord. Vi börjar samtalet v 44 så rusa till närmaste bibliotek eller leta i bokhandeln för nu skräckläser vi ända fram till dess.

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

2 svar på ”Kulturkollo läser Frankenstein”

Vad roligt, det här ser jag fram emot! Jag läste den i tonåren och minns den som ruskig, så det ska bli intressant att se om det intrycket står sig.

Stängt för kommentering.