Veckoutmaning: ditt bästa tips om koreansk kultur

helena-top

Hela den här koreanska veckan är en utmaning i sig för mig. Ju mer jag försöker fördjupa mig desto mer medveten om att jag ingenting vet blir jag. Samtidigt märker jag att det finns så mycket att upptäcka. Veckans utmaning blir därför väldigt öppen och bred – lär mig något om Korea!

Har du en favoritbok, en författare som fängslat dig och lärt dig nytt, en filmskapare som öppnat dina ögon eller en kompositör som lugnat dig. Eller något helt annat. Jag vill helt enkelt ha era bästa tips om koreansk kultur och jag vill ha dem nu 🙂

Svara på din egen blogg, i kommentarerna, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att tagga oss eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

Bild: Pixabay

9 comments
    1. Det är jag absolut övertygad om att man kan, du bjuder på jättemycket fint som jag blir akutsugen på att läsa!

    1. Inget att skämmas för, men jag vet inte om jag ska tacka dig Hanna, jag tittade/lyssnade förstås på klippet och det är som du säger, det sätter sig rätt omedelbart på hjärnan. En klart intressant inblick i det Koreanska, men kanske främst i småbarnskulturen som jag kommit ifrån lite 🙂

Comments are closed.